Cursus inhoud
Module 1 – Met Aandacht
Je hebt van mij een dagboekje gekregen. Hierin is voldoende ruimte om te schrijven, of eigenlijk te journalen. Op deze manier kom je dichter bij je emoties en en kun je deze omarmen.
0/2
JavaScript in the Browser: DOM Manipulation and Events
Advanced JavaScript: Objects and Functions
Putting It All Together: The Budget App Project
Modern JavaScript: Using ES6, NPM, Babel and Webpack
Online zwangerschapscounseling – verkoop
Over les

 je hebt van mij een dagboekje gekregen, deze. Hierin is ruimte om te schrijven, of eigenlijk te journalen. Op deze manier kom je dichter bij je emoties en en kun je deze omarmen. Het helpt je je hoofd leeg te maken, te ordenen wat je bezighoudt en gedachten van je af te schrijven. Wanneer je je gedachten aan het papier toevertrouwd hoef je het niet meer te onthouden. 

Waar schrijf je dan over? Nou bijvoorbeeld hoe je dag was, wat leerde je en neem je mee naar morgen? Of je schrijft een aantal vragen op die je mij, je arts of iemand anders nog wilt stellen. Maar ik help je ook een handje door af en toe een vraag aan je te stellen in het boekje, zoals: beantwoord deze vragen eens en kijk wat het met je doet.

Ook heb ik een aantal invul pagina’s toegevoegd, hierin kun je je emoties bijhouden gedurende de komende 3 maanden, belangrijke data neerzetten of lijstje invullen met dat wat goed gaat en dat wat minder goed gaat. Stel je jezelf dan direct de vraag: waar heb je invloed op?

Je hebt alleen pen nodig, maar je mag natuurlijk ook tekenen of je plakt er plaatjes in. Je kunt inmiddels overal journaling sets kopen die bestaan uit liniaaltjes, sjablonen, stickers en verschillende type pennen. Alles mag. Dit is jouw ruimte. Hier zijn jouw gedachten veilig.

→ Wat ik je nu wil vragen is: blader het eens door. Schrijf eens iets op de eerste pagina, hoe vind je het dat je start met dit traject?