Cursus inhoud
Module 1 – Met Aandacht
Je hebt van mij een dagboekje gekregen. Hierin is voldoende ruimte om te schrijven, of eigenlijk te journalen. Op deze manier kom je dichter bij je emoties en en kun je deze omarmen.
0/2
JavaScript in the Browser: DOM Manipulation and Events
Advanced JavaScript: Objects and Functions
Putting It All Together: The Budget App Project
Modern JavaScript: Using ES6, NPM, Babel and Webpack
Online zwangerschapscounseling – verkoop
Over les

welkom. Je gaat jezelf in de komende 7 sessies, pak hem beet 3 maanden beter leren kennen. Samen met mij bewandel je als het ware een route.

Je zit of komt uit een hectische periode. Vandaar de pieken en dalen op de achtergrond. je mag zelf invullen of je nu in een dal zit of een (kleine) piek. Dit is je startpunt. Op die stoel, daar zit je nu. En vanuit daar volgen we de rivier naar de vrouw die je eigenlijk van binnen al lang bent. We nemen de tijd voor jouw verhaal, wie ben je, wat maakte jou jou. We hebben het over rouw – en dat bedoel ik in een heel brede zin, je kunt rouwen om een dierbare bijvoorbeeld je kind maar je kunt ook rouwen om een gemiste zorgeloze zwangerschap, het verleizen van je baan, ziekte of zelfs een verhuizing – en over ruimte voor jou. Je leert weer met frisse moed vooruit te kijken, we ontdekken je veerkracht en tot slot hebben we het over worden wie je bent. Je sluit af met een helder inzicht naar wie je bent, hoe je zo bent geworden en hoe je in het leven staat. Je plaatste dat wat er gebeurde in een nieuw perspectief en haalde er lessen uit. En tot slot heb je gewerkt aan een stappenplan, eentje die je kunt volgen in de komende periode.