Counseling voor moeders

Aangenaam, ik ben Gaby, counselor & coach, auteur, ondernemer en mama. Zoals je ziet heb ik vele gezichten, maar ondertussen
ben ik er vooral voor jou.

— Ik help je weer vooruit

Ik luister, denk mee en ben je grootste supporter terwijl je heelt.

Ik ben counselor & (rouw)coach en in mijn praktijk begeleid ik moeders na een andere start. In mijn werk gaat het vaak over de rust terugvinden. Soms is dat tijdens een medische zwangerschap, of wanneer er wordt gevreesd voor vroeggeboorte of verlies. Soms ligt die zwangerschap (ver) achter haar. Het doel is eigenlijk altijd hetzelfde: liefdevol kunnen terugkijken op een spannende periode en met frisse moed de toekomst in durven stappen.

Mijn werk is geïnspireerd door mijn persoonlijke ervaring van twee medische en risicovolle zwangerschappen, het verlies van mijn eerste zoon en de vroeggeboorte van mijn tweede, waarna een wekenlange opname op de NICU volgde. 

Ik ben opgeleid als counselor op het gebied van stress en gezondheid, ik volgde een opleiding over coaching bij babyverlies en verdiep mij nu in het autonome zenuwstelsel. Zo benader ik emoties als stress, spanning, angst, paniek en rouw niet alleen mentaal maar ook vanuit een lichamelijk oogpunt.

Door mijn eigen ervaringen, werd het mij overduidelijk dat de traditionele prenatale zorg tekortschiet in haar begrip wat betreft de impact van stress van de moeder op de zwangerschap. Maar ook kan de mentale begeleiding van een zwangere vrouw in het ziekenhuis of een moeder op de NICU vele malen beter. En hoe zit het met de steun van vrouwen die na een andere start thuiskomen met hun baby en dan in alle hectiek ook nog moeten verwerken? Hoe rouw je als je met lege armen staat? 

Begrijp mij niet verkeerd, ik uit geen kritiek. Ik denk alleen dat er een specialisme ontbreekt aan het zorgteam wanneer je zwangerschap medisch wordt, wanneer je te maken krijgt met vroeggeboorte of wanneer je je baby tijdens of na de zwangerschap verliest. Wanneer je start anders was dan verwacht.

Vandaar dat ik het online magazine andersdanverwacht.nl opzette, werk aan een boek en dat ik deze vrouwen begeleid in mijn eigen praktijk.

Anders dan verwacht praktijk

De start

Wat mij betreft start deze periode in je leven met informatie. Daarom heb ik het online magazine Anders dan verwacht opgericht. Hier vind je eerlijke artikelen en tips van professionals of ervaringsdeskundigen. Je kunt je inlezen of nalezen wat artsen probeerden uit te leggen. Soms is dit al voldoende om vooruit te kunnen.
Gaby-Dam-Coaching-thee

Dit kun je van mij verwachten

Ik ben counselor, coach en ervaringsdeskundige op het gebied van medische zwangerschappen, de kraamperiode in het ziekenhuis en verlies.  Ik ben er voor je tijdens een intense periode om grip te krijgen op dat wat er gebeurt of (ver) daarna tijdens het verwerken.
 
In een aantal persoonlijke gesprekken  gaan we op zoek naar de rust, veerkracht en die lach op je gezicht. Ik luister, denk mee en ben je grootste supporter terwijl jij stappen voorwaarts zet. Je kunt bij mij terecht in Hilversum of we ontmoeten elkaar online.
 

Waar heb je nu behoefte aan?

Ik wil met je praten, zodat ik in plaats van stress juist rust en vertrouwen ervaar

Eerlijke informatie: volg mij op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik wil graag een van de magazines bestellen en rustig nog wat nalezen

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Fijn dat je er bent ❤️ Kijk rustig rond en laat hier een berichtje achter als je een vraag hebt - ik help je graag!