Grip op je zwangerschap

Met behulp van 5 e-mails bomvol verhelderende vragen en opdrachten, ga je op zoek naar de onrust en krijg je grip op je zwangerschap

— Ik help je weer vooruit

In 5 mails grip op je zwangerschap

Iets wat ik keer op keer tegenkom in mijn gesprekken met vrouwen, is dat ze veel meer wensen dan enkel deze intense zwangerschap doorkomen. Het gaat ze heel vaak om hoe zij een zwangerschap willen beleven. Namelijk: hoopvol, vrolijk, zelfverzekerd, rustig, verbonden of simpelweg kunnen accepteren wat er gebeurt. En nog belangrijker, ze weten dat ze het verdienen zich zo te voelen.

Maar in plaats daarvan, beleven ze stress en lekt er energie weg. In het dagelijks leven gaat het over ziekenhuisafspraken, onderzoeken, zorgen om jouw gezondheid en die van je baby, medische beslissingen, je verantwoordelijkheden thuis en op je werk, rouw en oh ja, over deze 2 vragen: doe ik het wel goed genoeg en wat eten we vandaag (en mag ik dat)?

Dezelfde vrouwen gaven aan dat social media niet altijd de plek is om naartoe te gaan. Het triggert, roept soms commentaar op of voelt lang niet zo verbonden als ze zouden wensen. Zeker niet nu zij op zoek zijn naar ondersteuning tijdens een intense ervaring als een zwangerschap die anders loopt dan verwacht.

Zwangerschapscounseling via mail

En dus besloot ik een aantal e-mails voor je op te stellen vol met gratis coaching en journaling templates waarmee ik je in je eigen veilige omgeving laat stilstaan bij jezelf. Waar komt die onrust vandaan? Wat weet je nog niet waardoor die onrust maar niet weggaat? Hoe ga je om met stress? Hoe kom je de komende periode door? En durf je je hoopvol te voelen? Het komt allemaal voorbij in een aantal krachtige e-mails bomvol zelfreflectie en mooie gratis downloads.

Je ontvangt vanaf nu om de dag een e-mail met de tools die je nodig hebt om grip te krijgen op je zwangerschap. Zodat jij je kunt concentreren op de dingen waar je blij van wordt.

Doe je mee?

Tot in je inbox!

Liefs,

Gaby

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Fijn dat je er bent ❤️ Kijk rustig rond en laat hier een berichtje achter als je een vraag hebt - ik help je graag!