Online programma

In je eigen tijd en tempo een online therapie programma volgen

— Wat merk je na afloop?

Waarom je nu wilt instappen

  • Je verwerkt dat wat er gebeurde, nu je nog in het ziekenhuis  bent of al (lang) thuis bent
  • Lichter moederschap: verdriet, angst en de stress vervagen
  • Je geeft je leven richting en stapt met een gerust hart de wereld in: you’ve got this!
  • Je voelt je niet langer overweldigd door wat er in het ziekenhuis gebeurde en dingen waar je geen controle over hebt
  • Je zelfbeeld verbetert

Spreekt dit je aan? Dan heet ik je van harte welkom in een van de online therapie programma’s hieronder 

Online programma's

Ben je benieuwd naar de andere programma's waar ik aan werk?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Wat anderen zeggen

Je bent niet de enige die op zoek ging naar iemand zoals ik.

Zodra ik toegang kreeg tot de omgeving ben ik aan de slag gegaan. Het is helder uitgelegd en de oprachten zijn fijn.
Mijn verhaal is best complex en ik zag er tegenop om er met iemand wekenlang over te moeten praten dus online leek me beter. Al bij het openen van de eerste oefening was ik enthousiast en had ik er gewoon zin in. Kom maar op dacht ik.
Ik kocht een mooi notitieboek en ben gestart. Daarna ben ik gaan schrijven schrijven schrijven, als vanzelf werd er een rode draad zichtbaar. Heel bijzonder.
Ik vond het spannend het alleen te moeten doen, maar via de mail kon ik wel met een paar vragen bij Gaby terecht.

Met een mooi notitieboek, fijne pen en plek om ongestoord te zitten, ben je klaar om te starten

Veel gestelde vragen

Het grote voordeel van een online programma is dat je het zelf kunt doorlopen in je eigen tempo en in je eigen tijd. Er zullen onderdelen tussen zitten die wat meer tijd van je vragen, maar die kun je dan ook zelf inplannen, even overslaan of opdelen over meerdere dagen.

De meeste onderdelen heb ik ingesproken, zodat je het makkelijk kunt beluisteren terwijl je bijvoorbeeld bij je kindje bent in het ziekenhuis, in de auto of het OV of thuis op de bank. De meeste audio’s duren niet langer dan 10 minuten. Daarna kun je het even laten bezinken en start je aan mijn vraag wanneer het je uitkomt.

Genoeg over tijd. Is dit het juiste moment? Ik denk dat ik dit kan beantwoorden met een dikke vette JA. Je bent op zoek gegaan naar hup, begeleiding of therapie of je raakte geïnteresseerd terwijl je iets anders las. Nu je hier bent beland, is er een zaadje gepland. Dat betekent ook dat je kunt starten.

Ja en nee. Ja het zijn onderdelen die je zelfstandig doorloopt. Maar ik ben nooit ver weg. Je kunt me als je instapt bereiken met vragen. Ook kunnen we een kennismaking inplannen waarin je een vraag kunt stellen en we samen onderzoeken of 1 op 1 therapie nodig is. Met mij of met iemand anders.

Aan de meeste programma’s heb ik een community verbonden waarin je andere vrouwen kunt ontmoeten,  vragen kunt stellen of zelfs vriendschappen kunt sluiten.Je praat niet zomaar met een ervaringsdeskundige. Geregeld ga ik in gesprek met geboortezorgprofessionals en vraag hen het hemd van het lijf voor mijn online magazine andersdanverwacht.nl.

Maar dat is niet alles, je praat met een professioneel opgeleid counselor met een specialisatie in stresscounseling. Ook ronde ik de korte opleiding coaching bij babyverlies af. 

Ik steek een groot deel van mijn tijd in het leren van nieuwe vaardigheden. Alleen door nieuwsgierig te zijn en verder te leren, groei je. Ik leer een beetje voor mijzelf, om mijn eigen honger naar informatie te stillen maar ik leer vooral voor jou. Zodat ik je verder kan helpen.

Nee, je kunt binnen 24 uur starten.

Anders dan verwacht nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste artikelen van Anders dan verwacht in je mailbox

Chat openen
1
Kan ik je helpen?
Fijn dat je er bent ❤️ Kijk rustig rond en laat hier een berichtje achter als je een vraag hebt - ik help je graag!