Veerkracht na een andere start

Poef.... weg roze wolk. Dit is niet wat je voor ogen had toen je jezelf als moeder voorstelde. Weet, ik ben er voor jou als de start van je moederschap anders loopt dan verwacht.

— Je bent moeder

Maar dit had je niet verwacht

Zwanger worden wilde maar niet lukken, je kreeg te maken met een medische molen, jij of je baby werd ziek, je baby kwam veel te vroeg of je staat met lege armen. Wat er ook gebeurde, je bent moeder nu en:

Je wilt verder kunnen, een fijn leven leven. Je wilt achter je laten wat je overkwam. Je wilt vrolijk zijn, plezier maken, plannen voor te toekomst of je carrière vormgeven.

Alleen nu nog ‘even’ je veerkracht vinden.

Het goede nieuws: die heb je en ik help je daar optimaal gebruik van te maken. Beloofd!

Gaby Dam

Veerkracht na een andere start
1
jaar
Ervaring

— Zorg goed voor jezelf

Counseling voor moeders

Pre- & postpartum

Na heel wat jaren en een flinke dosis tegenslag, weet ik nu hoe ik voor mij kies. Niet alleen ik, ook mijn gezin plukt daar de vruchten van. Dat gun ik jou ook! Als het moederschap heel anders start of uitpakt dan gedacht, dan is het niet zomaar ineens weer goed of als vanouds. Je moet een  poces door. Maar als je dat pad bewandelt… oh vrouw wat kun je dan veel! Wat voel je je dan licht.

Klinkt dit goed?

In een aantal 1 op 1 sessies krijg je weer grip op jouw situatie, de rust keert terug en je zelfvertrouwen groeit. Je bent niet alleen, we doen het samen.

Ik probeer binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Herken je jezelf in
Je weet: het kan anders. Maar hoe? Je wilt iets anders. Maar wat? Je emmer loopt ineens over. Maar waarom? Je blijft verdrietig over dat wat je overkwam. Je wilt zonder zorgen weer kunnen werken of een avondje weg. Maar hoe laat je dan je kind even los? Je voelt stress angst verdriet of je bent lamgeslagen of overprikkeld…
Ik ben er voor jou
We gaan op zoek naar hoe het anders kan. Zodat jij weer leeft zoals je wilt. We onderzoeken waarom je emmer overloopt. Wat er nu, pas geleden of in het verleden gebeurde. Zodat je snapt waarom en wanneer je reageert zoals je doet. We zorgen er samen voor dat je keuzes maakt voor jou. Het gaat om begrip, om kleine stappen en om weten wat je wilt.

Over mij en wat ik doe

Ik ken je zorgen

Ik ben opgeleid als counselor op het gebied van stress en gezondheid, ik volgde een opleiding over coaching bij babyverlies en verdiep mij nu in het autonome zenuwstelsel.

De afgelopen jaren heb ik zo ontzettend veel geleerd. Ik sprak met tientallen zorgprofessionals, met vrouwen zoals jij en ik las talloze boeken. En vergeet niet dat ik ook zelf de nodige ervaring opdeed met IVF, medische zwangerschappen, het verliezen van een kind en vroeggeboorte.

Al die kennis en ervaring verpakte ik in andersdanverwacht.nl en vormt nu ook de basis van mijn eigen praktijk. Een plek waar je je veilig waant met je verhaal, je verleden en je toekomst. Een plek om te groeien, om samen op zoek te gaan naar posttraumatische groei of gewoon naar de jij die je diep van binnen bent. De jij die je uit het oog verloor toen alles anders liep.

Anders dan verwacht praktijk

Mooie vrouw, wil jij

Genieten van het leven en angsten de baas zijn na een traumatische gebeurtenis?

Verder leven na verlies?

Jezelf op 1 zetten?

Kiezen voor een nieuwe zwangerschap?

Leven met vertrouwen?

De moeder worden die je voor ogen hebt?

Ik ben er voor jou

Het is tijd om aandacht aan jezelf te besteden

1:1 Counseling

In een aantal persoonlijke gesprekken vind je je weg vooruit. Ik luister, denk mee en ben je grootste supporter terwijl jij stappen voorwaarts zet.

Online programma

Momenteel werk ik aan een online programma waarmee je zelf aan de slag kunt. Thuis of in het ziekenhuis en in je eigen tempo. Stay tuned.

Gaby Dam zwangerschapscounsellor

Groepssessies

Geregeld plan ik groepssessies, hier deel je je verhaal met gelijkgestemden, vind je herkenning bij elkaar en ga je op zoek naar verbinding.

Boek

Nu verwijs ik je nog naar mijn website andersdanverwacht.nl. Maar er komt een boek over stress verminderen tijdens je zwangerschap, het verwerken van een complex geboorteverhaal en tips voor een gezonde mindset.

De start

Download nu gratis de eerste drie hoofdstukken van mijn boek. Het boek is nog niet af, maar het lijkt mij waardevol om nu alvast iets te delen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Results I have helped create

Hear out what my clients say about me.

44
"I gained so much confidence in my ability to connect and deepen my relationships with people. It’s amazing how much easier it has been to meet new people and create instant connections. I have the exact same personality, the only thing that has changed is my mindset and a few behaviors."
Anna Allen
Founder & CEO
3799Ffxy
"It’s amazing how much easier it has been to meet new people and create instant connections. I have the exact same personality, the only thing that has changed is my mindset and a few behaviors."
Jane Anderson
Founder & CEO
photo-1489424731084-a5d8b219a5bb
"Wow! I have the exact same personality, the only thing that has changed is my mindset and a few behaviors.I gained so much confidence in my ability to connect and deepen my relationships with people. It’s amazing how much easier it has been to meet new people and create instant connections"
Jake Bill
Founder & CEO
photo-1552058544-f2b08422138a
"I gained so much confidence in my ability to connect and deepen my relationships with people. It’s amazing how much easier it has been to meet new people and create instant connections. I have the exact same personality, the only thing that has changed is my mindset and a few behaviors."
Ribeka Cruz
Founder & CEO

Online programma

Ik werk nog aan mijn online programma's

Wil je weten wanneer de programma's af zijn?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina.

Je bent welkom

In mijn praktijk in Hilversum of online

's-Gravenlandseweg 63

1217 EJ Hilversum

Get Instant Access to the Free

Self Development Course

Learn about how them you went down prying the wedding ring off his cold, dead finger. I don't know what you did, Fry, but once again, you screwed up!

Anders dan verwacht nieuwsbrief

Ontvang de nieuwste artikelen van Anders dan verwacht in je mailbox