De afgelopen jaren heb ik zo ontzettend veel geleerd. Ik sprak met tientallen zorgprofessionals, met vrouwen zoals jij, ik las talloze boeken en rond nu een HBO-opleiding counseling af (in het kort: de gulden middenweg tussen therapie en coaching). En vergeet niet dat ik ook zelf de nodige ervaring opdeed met IVF, medische zwangerschappen, het verliezen van een kind en vroeggeboorte.

Het waren 5 intense jaren zullen we maar zeggen.

Al die kennis en ervaring verpakte ik in andersdanverwacht.nl en vormt nu ook de basis van mijn eigen praktijk. Een plek waar je je veilig waant met je verhaal, je verleden en je toekomst. Een plek om te groeien, om samen op zoek te gaan naar posttraumatische groei of gewoon naar de jij die je diep van binnen bent. De jij die je uit het oog verloor toen alles anders liep. Ik ben er voor jou als je:

  • een medische zwangerschap doormaakt(e)
  • vroeggeboorte meemaakt(e)
  • te maken keeg met trauma of verlies
  • opnieuw zwanger wilt worden maar twijfelt gezien de voorgeschiedenis
  • worstelt met het moederschap na een andere start

De cirkel is rond

Ik doe wat mijn hart mij ingeeft, want hoe spannend ik het ook vind om mij om te scholen, ik weet dat ik dit wil doen. Ja, ik vind het spannend om te zeggen: ik ben counselor. Maar tegelijk begin ik te glimmen van trots, want ik kan er nu echt voor jou zijn. Volwaardig en allesomvattend voor jou. Van duiden en begrijpen tot aanvaarden en vooruit kunnen. 

Gratis e-mail counseling

Om je alvast een voorproefje te geven heb ik iets nieuws bedacht. Een kort gratis e-mail counseling programma met de naam: Grip op je zwangerschap. Ben je nu zwanger en sta je onder controle van het ziekenhuis? Voel je je onzeker of gespannen tijdens je zwangerschap? Had je je deze periode anders voorgesteld en wil je je blij, hoopvol en verbonden voelen? Dan is dit iets voor jou. 

Het idee is vrij simpel, in een aantal dagen tijd ontvang je van mij om de dag een e-mail. Zo kun je in je eigen tijd en in je eigen veilige omgeving al tijdens je zwangerschap stilstaan bij jezelf. Waar komt die onrust vandaan? Wat weet je nog niet waardoor die onrust maar niet weggaat? Hoe ga je om met stress? Hoe kom je de komende periode door? En durf je je hoopvol te voelen? Het komt allemaal voorbij in een aantal krachtige e-mails bomvol zelfreflectie en mooie gratis journaling downloads.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis ‘grip op je zwangerschap email counseling’ en dan ontmoet ik je direct in je inbox.

Op zoek naar iets anders?

Ben je niet zwanger maar zou je ook zoiets willen ontvangen omdat je vroeggeboorte een plek wilt geven, rouwt om je baby of worstelt met het moederschap na een andere start? Niet getreurd, dit is slechts de eerste in een hele reeks. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief houd ik je op de hoogte over andere onderwerpen. Of je plant een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan zie ik je misschien morgen al 🙂